Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Amasaké lívance
Autor: janahe
Datum: 18.04.2015
Chod: Svačina, Večeře
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Zbylé amasaké (já měla rýži a jáhly). Přídat trochu celozrnné mouky, trochu prášku do pečiva. Vodu přidat podle potřeby, tak aby bylo jemně tekuté těsto. Než začnete smažit na pávni, nechte těsto chvilinku odležet (asi 10 min.), jsou pak křehčí díky prášku.

Byla to z nouze ctnost, zbylo mi trochu amasaké a na koláč to bylo málo. Jeden je se skořici a sirupem, druhý s marmeládou.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit