Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Zapečená brokolice na jarní způsob
Autor: monchi
Datum: 05.04.2017
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Ingredience:
batáty
brokolice
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Růžičky brokolice předem napaříme. V hluboké pánvi orestujeme na olivovém oleji cibuli, kostičky sladké brambory (batátu), hlívu ústřičnou, mraženou kukuřici, ochutíme kurkumou, koriandrem, tamari, solí a s trochou vody dusíme doměkka. Nakonec vmícháme napařenou brokolici a jarní bylinky (medvědí česnek, bršlice, kopřiva aj.).

Dáme do zapék. formy a zalijeme smetanovou zálivkou (kyška = soj. mléko smíchané s trochou citr. šťávy + domácí vejce/lze nahradit Hraškou), povrch posypeme rostl. parmazánem (pražené kešu + sezam + sůl umlít a přidat lahůdkové droždí) a dýň. semínky a zapečeme dozlatova.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit