Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Masopustní prejt
Autor: babida
Datum: 04.03.2014
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Ingredience:
cibule
celer
tuřín
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Na oleji zapěníme velkou cibuli, přidáme strouhaný celer a tuřín, osolíme a chvíli podusíme. Přidáme dobře vařené azuki, teka koření, majoránku, česnek a dáme zapéci do trouby. Jako příloha byly kroupy s hatomugi, dušené hlávkové zelí s trochou kysaného. Talíř doplněn pikles z červené řepy a daikonu.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

25.10.2015
leusa
Bylo to výborné, měli jsme k prejtu kroupy s černou rýží, kysané zelí a pickles, k tomu napařená kapusta a porek. Mňam ;-)
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit