Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Letní mangold s tempehem a kurkumou
Autor: monchi
Datum: 12.07.2014
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Ingredience:
celer řapíkatý
tempeh
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Na (sezam.) oleji osmahnout (jarní) cibulku, uzený tempeh, kurkumu, zastř. shoyu s vodou, přidat kukuřici, řapík.celer, mrkev a chvíli podusit. Pak vmíchat pokráj.mangold, předem uvařenou obilovinu (zde kamut), lžíci tofunézy smíchanou s lžičkou strouh. křenu a lžičkou hořčice, krátce povařit, nakonec pokapat citrónem.

Jemná varianta - vynechat křen a hořčici. Obilovinu lze použít jakoukoli - např. quinoa, špalda, jáhly aj.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit