Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Tofu-pomazánka z č.řepy, mrkve a křenu
Autor: monchi
Datum: 25.01.2015
Chod: Svačina, Večeře
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Najemno nastrouhat syrovou řepu, mrkev a tofu natural, přidat umeocet, tatarku/tofunézu (Sunfood), citr.šťávu, trochu strouh. křenu, hořčici, olej. Přidat sekané čerstvé bylinky - nejlépe pažitku a nať fenyklu/kopr.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

28.05.2015
buri
Miluji řepu ve všech variantách. Díky za dobrůtku . MB
09.02.2015
monchi
TIP č.1: Červenou řepu lze i krátce povařit ve vodě, a pak teprve nastrouhat. TIP č.2: Chcete-li hladkou pomazánku, stačí všechny ingredience rozmixovat. V tomto případě ale doporučuji pro přípravu použít vařenou řepu a mrkev. Inspirací k vykouzlení této pomazánky mi byla pomazánka z červ. řepy a křenu, kterou vyrábí Alnatura (DM drogerie) a která je na můj vkus dost předražená...
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit