Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Velikonoční nádivka s polentou
Autor: Paní Dýně
Datum: 07.04.2015
Chod: Svačina, Večeře
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Smícháme 1/2 sáčku vloček, 2 nakrájené uzené tofu, které jsme povařili ve 1/4l vody se solčankou nebo bambovou solí, horký vývar z tofu, 2 cibule orestované na oleji, nasekané kopřivy, 3 stroužky česneku a koření (trochu kari). Promícháme s polentou nakrájenou na kostky a pokud je třeba dosolíme (lahodná je černá sůl). Pak už jen rozetřeme na plech, pokapeme olejem a upečeme.

Do nádivky si uděláme domácí kukuřičnou polentu - 2 hrnky instantní polenty vsypeme do 4 hrnků vřící osolené vody, rychle dobře rozmícháme metlou a necháme přiklopené chvíli probublat.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

26.04.2015
janahe
Udělala jsem jsem v trochu jiné formě, ale je to s polentou výborné.
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit