Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
celerový salátek
Autor: janahe
Datum: 17.04.2015
Chod: Svačina, Večeře
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Ingredience:
celer
cibule
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Celý celer uvařit v osolené vodě (cca 1 hod). Nechat jej vychladnout, oloupat a nakrájet na libovolné tvary. K němu se v ofiko receptu přidávaly lístky z celere (já dala jarní cibulku). Přidat sůl, umeocet (nebo jablečný ocet) a trochu sladu nebo sladkého sirupu. Asi po půl hodině odležení zakápnout olejem dle vlastní chuti a nechat vychladit.

Výborný salátek jen tak, jako příloha nebo s domácím hlebem. Určitě bych ho zkusila i ve variantě s tofunézou.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

19.04.2015
hortenzie
Celerový salátek je úžasný, cibulku jsem dala pochoutkovou a místo sladu sirup z agáve... opravdu výborný... díky, janahe!
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit