Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Celeráky
Autor: sawasan
Datum: 24.03.2016
Chod: Snídaně, Kaše
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Ingredience:
celer
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Jak na to: -ujistím se, že je kuchyň uklizená, -vše připravím, -oloupu celer, -nastrouhám celer do misky, -přimíchám rozdrcený česnek, lžičku majoránky a soli, -přidávám pohankovou mouku dokud nevznikne lepivé těsto, -rozehřeju pánev s olejem a pokládám na ní placičky, které vytvaruji z těsta, -dozlatova usmažené celeráky pokládám na talíř s ubrouskem

Celeráky jsou spíše pochoutka, se kterou lze zapůsobit i na běžné strávníky a uspokojí chutě těch, kteří to potřebují. Příjemné smažení :)Nezapomeňte na dostatek zeleniny :)
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

26.04.2016
Plavuň
Příště zkusím udělat placičky tenší, teď jsem je udělala asi tak 1 cm tlusté a vevnitř byly po usmažení ještě syrové, jinak ale výborné! :)
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit