Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Hráškové risotto
Autor: monchi
Datum: 13.04.2017
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Ingredience:
cuketa
celer řapíkatý
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Na (kokosovém) oleji zpěníme jarní cibulku, dále utřený česnek, kousky řapíkatého celeru a cukety, vmícháme propláchnutou kulatozrnnou rýži natural, mletý kokos a podlijeme zeleninovým vývarem a sladkým rýžovým octem. Osolíme a vaříme do změknutí rýže. V jiném hrnci spaříme (mražený) hrášek, který poté rozmixujeme dohladka s citr. šťávou, bazalkou a olivovým olejem.

Hráškový krém vmícháme do rýžové směsi, na talíři posypeme rostl. parmazánem a podáváme se salátem. Pozn.: Mletý kokos a zeleninový vývar je náhradou za kokosové mléko.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

18.05.2017
dasak
To by Italové koukali, jak se u nás zdravě vaří :-)))!
08.05.2017
Paní Dýně
Bylo by fajn to mít jako samostatný recept :-)
29.04.2017
monchi
Recept na rostlinný parmazán je uveden v poznámce autora u receptu č. 1112. Stačí to nebo jsi myslela zadat nový recept i s fotkou?
24.04.2017
Paní Dýně
Monchi, díky! Můžeš přidat recept i na ten rostlinný parmezán?
22.04.2017
monchi
Jedná se o lehce upravený recept Elly Woodward :-)
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit