Detail receptu - použité ingredience a postup přípravy
 Pomazánka z červené řepy
Hodnocení: nehodnoceno
Recept č. 1116, Chod: Svačina, večeře, Autor: Paní Dýně, 27.10.2017
Ingredience:
řepa červená, tofu, tofunéza
Pomazánka z červené řepy
Postup přípravy / Složení MB talíře:
Doma máme oblíbenou pomazánku z vařené červené řepy, kterou máte za chviličku hotovou. Jednu větší řepu oloupeme, rozkrojíme ji na čtvrtky, uvaříme se špetkou soli (stačí 10-15 minut) a necháme zchladnout. Potom ji najemno nastrouháme spolu s jedním uzeným tofu, přidáme trochu tofunézy nebo majonézy, ochutíme solí a kořením a vymícháme.
Poznámky autora:
Koření můžete použít různá, např. kopr + česnek, čerstvé bylinky jako tymián, saturejku nebo něco pikantního s čili. My máme asi nejoblíbenější směs koření s himalájsou solí Devětsil. Na spojení pomazánky můžete také použít rostlinné máslo nebo tofu rozmixovat na krém s trochou zeleninového vývaru a lžící olivového oleje. Dobrou chuť přeji.
Hodnocení receptu, odeslání dotazu či komentáře k receptu
Hodnotit recept a přidávat komentáře či dotazy mohou pouze přihlášení uživatelé.
Diskuze k receptu - komentáře a dotazy
Věcný obsah: info@pani-dyne.cz, Web admin: admin@pani-dyne.cz