Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Čočka s cibulí a pórkem
Autor: marketa
Datum: 13.01.2009
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Čočku namočíme přes noc a uvaříme s řasou kombu a bylinkami. Na oleji osmahneme cibuli a pórek, přidáme shoyu a trošku vody a dusíme. Nakonec přidáme čočku a společně prohřejeme. Obilovina: kulatá rýže vařená s lotosovým semínkem, gomasio. Zelenina: kimpira z mrkve, petržele, daikonu a dýňových semínek. Lisovaný salát: mrkev, petržel, rýžový ocet.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

21.10.2016
wallen
Dnes jsem zkoušela čočku s šalotkou a pórkem a moc jsme si pochutnali. Použila jsem tmavě zelenou čočku, kterou máme moc rádi, zahustila jsem trošku kuzu a jako přílohu jsme měli jáhové placky a pickles z daikonu a mrkve. Moc dobré...
11.03.2016
leusa
I kimpira i čočka velmi povedená. S ovsem s jahlami velice chutná kombinace.
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit