Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Pestrá snídaně
Autor: bystromila
Datum: 27.02.2010
Chod: Snídaně, Kaše
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Ingredience:
fazolky
kapusta růžičková
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
rýže natural, rozinky, fazolové lusky, mrkev, růžičková kapusta, ledový salát, ředkvičky, karobové pecičky, strouhaný kokos, gomasio, pažitka



Z předem uvařené rýže natural uvaříme kaši, běhěm vaření lehce osolíme, přidáme opláchnuté rozinky(asi lžíci na 2 porce). Na páře uvaříme dlouhé ploché fazolové lusky, mrkev a růžičkovou kapustu. Kaši na talíři obložíme napařenou zeleninou, kousky ledového salátu a ředkvičkami, navrch posypeme špetkou gomasia, strouhaným kokosem, karobovými pecičkami a nasekanou pažitkou.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit