Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
plněné kedlubnové listy
Autor: teena
Datum: 15.05.2011
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
mladé kedlubnové listy krátce spaříme a pak do nich balíme směs rýže natural s osmaženou cibulkou a zázvorem, ochutíme shoyu (výborné jsou ve směsi i houby), klademe vedle sebe do hrnce,zalijeme vodou,ve které jsme vařili listy, zatížíme talířkem,aby závitky držely tvar a dáme na mírný plamen vařit,dokud se voda nevyvaří,případně napařujeme

K tomu jsme měli pučálku (naklíčený hrách podušený s cibulkou a ředkvičkovými listy) sypaný petrželkou, ještě byl lisovaný salátek (na fotce není)
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

17.05.2011
anonym
nádhera... hned bych si dala :-)
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit