Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Ryba s omáčkou a rýžovými koulemi
Autor: anonym
Datum: 18.12.2007
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Filety ryby vložíme do kastrolu, přidáme pokrájené čerstvé shiitake, mangold, kukuřici, sůl, podlijeme vodou a dusíme. Když je ryba hotová, tak ji vyjmeme a omáčku zahustíme kukuřičným škrobem. Uvařenou rýži (použila jsem bílou kulatozrnnou) necháme zchládnout a mokrýma rukama vytvoříme koule, do kterých vložíme kousek umeboshi. Koule zabalíme do opražené řasy nori.

Jídlo doplníme kvašenou zeleninou a salátem z nastrouhaného daikonu, pár kapek shoyu a zázvorové šťávy.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit