Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
rychlá hrachová polévka
Autor: Beruška
Datum: 18.02.2011
Chod: Polévka
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Ve vodě vaříme hrachovou mouku (cca lžíci na porci), nakrájenou cibuli, mrkev, petržel, celer asi 5 minut, pak přidáme těstoviny (zde amarantové), ochutíme solí nebo sojovou omáčkou a po odstavení z plotny miso (zde bílé rýžové). Na talíři sypeme zeleným pórkem.

Vařím ji když potřebuji mít rychle vydatnou polévku.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit