Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
rýžový chlebík
Autor: komár
Datum: 26.02.2010
Chod: Svačina, Večeře
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
K šálku uvařené rýže natural přidáme tolik pšeničné celozrnné mouky a šp.soli,aby vzniklo hutné těsto.Vypracujeme bochníček a necháme ho několik hodin odpočinout.Pak pečeme na 150 stup. 30 min a pak na 180 stup.asi ještě hodinu.Do zlatohněda.
(dělala jsem z žitné a kamutové mouky)

Lepší alternativa chleba pro nemocné.Z knížky J.Průchové:Byznys se zdravím
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

04.04.2014
lety
mm, to je zajímavé, jakou to může mít konzistenci. Zkusím.
01.04.2013
Berenika
Mouka se dává ještě do horké rýže nebo do vychladlé? Díky. Už jsem ho kdysi dělala, ale tehdy mi to hlavou asi nevrtalo... :D
13.10.2010
xylda
I napařený je moc dobrý....
08.03.2010
komár
kvásek ne,ale když chceš....tak ho tam dej:-)
02.03.2010
xylda
A co kvásek? Ano nebo ne a kolik?
01.03.2010
anonym
A kolik zhruba šálků mouky tam přijde? Určitě by byl moc dobrý i napařený...
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit